• +380 (67) 959-19-63

Дитячі шапки - осінь

ВИБИРАЄМО ДИТЯЧІ ШАПКИ НА ОСІНЬ

З настанням холодної погоди голова дитини обов'язково повинна бути захищена шапкою. Які головні убори слід вибирати на осінь? Який матеріал повинен бути в шапках? Розглянемо в цій статті

ОСІННІ ШАПКИ ДЛЯ ДІТЕЙ

Мінлива погода восени змушує батьків купувати відразу декілька головних уборів. На теплу погоду, від 10 до 15 градусів тепла, зазвичай надягають однотонні шапки. Шапочка Для малюків повинна бути трохи щільніше, так вушка у них більш чутливі до холоду. Зазвичай виробники роблять такі осінні головні убори з бавовни, іноді додають невелику кількість еластану або віскози, щоб шапочка трохи тягнулася. Зазвичай до 46 розміру виробу йдуть із зав'язками, так як маленькі діти не завжди люблять їх носити і в будь-який момент можуть їх зняти на вулиці. Обов'язково має бути мінімум внутрішніх швів, які будуть доставляти незручність малюкові. Хлопцям постарше можна вибрати модель з підворотом або без нього. Для дівчаток виробники пропонують багато моделей у вигляді беретів, кепок. З красивими бантами, прикрашеними стразами і блискітками. Але зовнішній вигляд шапки повинен бути на другому місці, в першу чергу необхідно звертати увагу на зручність і якість матеріалу головного убору. На холодну осінь або ранню весну вибирають або вовняні в'язані шапки з внутрішньою підкладкою з бавовни або флісу. В'язані йдуть одинарної або подвійної в'язки. В демісезонних шапках складу вовни становить зазвичай від 50% і вище. Додатково вони йдуть з акрилом. Внутрішній шар з бавовни робить дотик з головою більш приємним і додатково захищають від холоду. Дизайн таких шапок буває різним, звичайно для дошкільнят краще брати моделі з зав'язками, т. к. холодний або сире повітря дуже небезпечний для вух дитини. Знову ж таки не варто брати шапку більшого розміру, оскільки навіть незначне прилягання шапки на голові у вітряну і холодну погоду може негативно позначитися на здоров'ї дитини.

Також не варто одягати занадто теплу шапку, якщо на вулиці потеплішало, голова буде мокрою. У тому випадку якщо пішов дощ необхідно використовувати капюшон куртки.

В магазинах представлена ​​велика кількість торгових марок виробників головних уборів для дітей. Але більш дешеві моделі відшиті з синтетичного матеріалу або містять велику кількість ненатуральних матеріалів. Звичайно від таких шапок краще відмовитися. Добре зарекомендували себе польські виробники.

У них якісний трикотаж и цікавий дизайн. Бажаємо дитяча шапка для Вашої дитини булу только якісна, Зручна и тепла.



© 2024 tutu. All rights Reserved.
Розробка сайту fast-shop.com.ua
Графік роботи
  • Понеділок - Пʼятниця - 10:00 - 18:00 - 10:00 - 18:00
  • Субота - Вихідний
  • Неділя - Вихідний
Контакти
  • Дніпро, Україна
  • +380 (67) 579-92-68 Роздріб
  • +380 (67) 959-19-63 Оптовикам